Importerade bilar - Mer detaljer gällande importerade bilar


Importerade Bilar i Sollefteå

Importerade Bilar i Sollefteå

Det finns totalt 8 bilfirmor som säljer svenska och importerade bilar i Sollefteå och flera av bilförsäljarna har många olika bilmärken och bilmodeller att erbjuda. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra begagnad importerad bil i Sollefteå och dessutom kan priserna variera. Det är då bra om man känner någon som är duktig på bilar och vet vilka brister vissa bilmodeller kan ha när man ska provköra en bil, oavsett om den är ny eller begagnad, importerad av generalagenten eller privatimporterad. Information och omdöme om bilmodeller som importeras till Sverige eller bilförsäljare i Sollefteå kan du ofta hitta på nätet.


Då det finns många bilhandlare som säljer importerade bilar i Sollefteå eller ännu fler i Ångermanland är det bra att kontakta några av dessa bilförsäljare för att se, prova och jämföra flera begagnade bilar. Då du kontaktar någon bilaffär är det bra ifall du har en idé om vilken typ av bil bu vill ha och om den ska vara importerad av generalagenten eller om du kan tänka dig en begagnad bil som är importerad av en privatperson. Mycket idéer på och detaljer om de tillgängliga bilarna kan du få genom att besöka hemsidor hos bilföretag som säljer importerade bilar men även svenskbyggda Volvo eller SAAB.
Lättast att komma i kontakt med en bra bilförsäljare i Sollefteå som säljer bland annat importerade bilar är att välja något av bilföretagen nedan som håller på med bilar eller söka vidare på internet:


Alla importerade bilar i Sollefteå

Perssons Motorcentrum Sweden AB

Skärvstavägen 80

881 33 Sollefteå

Avis Biluthyrning

Skärvstavägen 80

881 33 Sollefteå

Bilbolaget Nord AB

Storgatan 135

881 41 Sollefteå

Sahléns Bil AB

Hågesta 216

881 41 Sollefteå

OKQ8

Storgatan 139

881 41 Sollefteå


Fler inom bilimport och bilförsäljning i Sollefteå

Hertz Biluthyrning

Norra Ådalsvägen 65

881 50 Sollefteå

Lidström & Enqvist Service

Industrivägen 7

881 35 Sollefteå

Ivars Bil AB

Industrivägen 15

881 35 Sollefteå