Importerade bilar - Mer detaljer gällande importerade bilar


Importerade Bilar - Femmek Bil & Motorverkstad AB

Importerade bilar hos Femmek Bil & Motorverkstad AB i Kallinge

Femmek Bil & Motorverkstad AB är en av totalt 4 bilförsäljare som säljer importerade bilar i Kallinge. Både utbud och priset på bilarna skiljer mellan olika bilföretag och bilmodeller och därför kan det vara bra att jämföra med andra bilförsäljare som säljer importerade bilar i Blekinge eller på orter i närheten av Kallinge.


När du kontaktar någon för att titta på en importerad bil bör du veta om de parallellimporterat bilen eller om bilen är importerad via generalagenten. Mer detaljer om importerade bilar och bilimport kan du hitta genom att besöka Femmek Bil & Motorverkstad AB andra bilförsäljares hemsidor. Eftersom det finns flera bilföretag som erbjuder nya och begagnade bilar som både tillverkats i Sverige och importerats på samma ort som Femmek Bil & Motorverkstad AB är det klart lönande att jämför pris och bilarnas skick hos minst två av företagen som säljer bilar varav ett bör vara Femmek Bil & Motorverkstad AB.
Bäst är att kontakta Femmek Bil & Motorverkstad AB enligt nedan för att se vilka importerade och utländska bilar de har att erbjuda:


Femmek Bil & Motorverkstad AB

Häggatorpsvägen 14

372 52 Kallinge

0457-212 00