Importerade bilar - Mer detaljer gällande importerade bilar


Importerade Bilar - Hertz Biluthyrning/Blå Porten

Importerade bilar hos Hertz Biluthyrning/Blå Porten i Karlskrona

Hertz Biluthyrning/Blå Porten är en av totalt 16 bilförsäljare som säljer importerade bilar i Karlskrona. Både utbud och priset på bilarna skiljer mellan olika bilföretag och bilmodeller och därför kan det vara bra att jämföra med andra bilförsäljare som säljer importerade bilar i Blekinge eller på orter i närheten av Karlskrona.


När du kontaktar någon för att titta på en importerad bil bör du veta om de parallellimporterat bilen eller om bilen är importerad via generalagenten. Mer detaljer om importerade bilar och bilimport kan du hitta genom att besöka Hertz Biluthyrning/Blå Porten andra bilförsäljares hemsidor. Eftersom det finns flera bilföretag som erbjuder nya och begagnade bilar som både tillverkats i Sverige och importerats på samma ort som Hertz Biluthyrning/Blå Porten är det klart lönande att jämför pris och bilarnas skick hos minst två av företagen som säljer bilar varav ett bör vara Hertz Biluthyrning/Blå Porten.
Bäst är att kontakta Hertz Biluthyrning/Blå Porten enligt nedan för att se vilka importerade och utländska bilar de har att erbjuda:


Hertz Biluthyrning/Blå Porten

Blåportsgatan 1

371 42 Karlskrona

0455-126 60