Importerade bilar - Mer detaljer gällande importerade bilar


Importerade Bilar - Sällströms Bil AB

Importerade bilar hos Sällströms Bil AB i Olofström

Sällströms Bil AB är en av totalt 4 bilförsäljare som säljer importerade bilar i Olofström. Både utbud och priset på bilarna skiljer mellan olika bilföretag och bilmodeller och därför kan det vara bra att jämföra med andra bilförsäljare som säljer importerade bilar i Blekinge eller på orter i närheten av Olofström.


När du kontaktar någon för att titta på en importerad bil bör du veta om de parallellimporterat bilen eller om bilen är importerad via generalagenten. Mer detaljer om importerade bilar och bilimport kan du hitta genom att besöka Sällströms Bil AB andra bilförsäljares hemsidor. Eftersom det finns flera bilföretag som erbjuder nya och begagnade bilar som både tillverkats i Sverige och importerats på samma ort som Sällströms Bil AB är det klart lönande att jämför pris och bilarnas skick hos minst två av företagen som säljer bilar varav ett bör vara Sällströms Bil AB.
Bäst är att kontakta Sällströms Bil AB enligt nedan för att se vilka importerade och utländska bilar de har att erbjuda:


Sällströms Bil AB

Södra Kyrkhultsvägen 4

293 32 Olofström

0454-998 00