Importerade bilar - Mer detaljer gällande importerade bilar


Importerade Bilar i Kungälv

Importerade Bilar i Kungälv

Det finns totalt 11 bilfirmor som säljer svenska och importerade bilar i Kungälv och flera av bilförsäljarna har många olika bilmärken och bilmodeller att erbjuda. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra begagnad importerad bil i Kungälv och dessutom kan priserna variera. Det är då bra om man känner någon som är duktig på bilar och vet vilka brister vissa bilmodeller kan ha när man ska provköra en bil, oavsett om den är ny eller begagnad, importerad av generalagenten eller privatimporterad. Information och omdöme om bilmodeller som importeras till Sverige eller bilförsäljare i Kungälv kan du ofta hitta på nätet.


Då det finns många bilhandlare som säljer importerade bilar i Kungälv eller ännu fler i Bohuslän är det bra att kontakta några av dessa bilförsäljare för att se, prova och jämföra flera begagnade bilar. Då du kontaktar någon bilaffär är det bra ifall du har en idé om vilken typ av bil bu vill ha och om den ska vara importerad av generalagenten eller om du kan tänka dig en begagnad bil som är importerad av en privatperson. Mycket idéer på och detaljer om de tillgängliga bilarna kan du få genom att besöka hemsidor hos bilföretag som säljer importerade bilar men även svenskbyggda Volvo eller SAAB.
Lättast att komma i kontakt med en bra bilförsäljare i Kungälv som säljer bland annat importerade bilar är att välja något av bilföretagen nedan som håller på med bilar eller söka vidare på internet:


Alla importerade bilar i Kungälv

Backman Bil AB / Autoexperten

Ellesbovägen 172

442 90 Kungälv

Bilia Fastigheter

Bultgatan 30

442 40 Kungälv

Hisingens Rent KB

Bergklint 1454

442 90 Kungälv

Zigges USA Bilar AB

Traktorgatan 10

442 40 Kungälv

Rollsbo Konkurrent Bilar Verkstads AB

Traktorgatan 14

442 40 Kungälv


Fler inom bilimport och bilförsäljning i Kungälv

Mekonomen Bílverkstad / Kongahälla Bilcity

Filaregatan 7

442 34 Kungälv

Bilab Kungälv AB

Trollhättevägen 18

442 34 Kungälv

Mekonomen Bilverkstad/Sams Bilservice i Kungälv AB

Traktorgatan 16

442 40 Kungälv

Toyota i Kungälv Rune Odelius Bil AB

Bultgatan 42

442 40 Kungälv

Kungälvs Bildemontering AB/Autoexperten

Bultgatan 19

442 40 Kungälv


Ännu flera importerade bilar i Kungälv

Hertz Biluthyrning

Bultgatan 38

442 40 Kungälv