Importerade bilar - Mer detaljer gällande importerade bilar


Importerade Bilar - Backman Bil AB / Autoexperten

Importerade bilar hos Backman Bil AB / Autoexperten i Kungälv

Backman Bil AB / Autoexperten är en av totalt 11 bilförsäljare som säljer importerade bilar i Kungälv. Både utbud och priset på bilarna skiljer mellan olika bilföretag och bilmodeller och därför kan det vara bra att jämföra med andra bilförsäljare som säljer importerade bilar i Bohuslän eller på orter i närheten av Kungälv.


När du kontaktar någon för att titta på en importerad bil bör du veta om de parallellimporterat bilen eller om bilen är importerad via generalagenten. Mer detaljer om importerade bilar och bilimport kan du hitta genom att besöka Backman Bil AB / Autoexperten andra bilförsäljares hemsidor. Eftersom det finns flera bilföretag som erbjuder nya och begagnade bilar som både tillverkats i Sverige och importerats på samma ort som Backman Bil AB / Autoexperten är det klart lönande att jämför pris och bilarnas skick hos minst två av företagen som säljer bilar varav ett bör vara Backman Bil AB / Autoexperten.
Bäst är att kontakta Backman Bil AB / Autoexperten enligt nedan för att se vilka importerade och utländska bilar de har att erbjuda:


Backman Bil AB / Autoexperten

Ellesbovägen 172

442 90 Kungälv

0303-23 08 08