Importerade bilar - Mer detaljer gällande importerade bilar


Importerade Bilar - Bilia Fastigheter

Importerade bilar hos Bilia Fastigheter i Kungälv

Bilia Fastigheter är en av totalt 11 bilförsäljare som säljer importerade bilar i Kungälv. Både utbud och priset på bilarna skiljer mellan olika bilföretag och bilmodeller och därför kan det vara bra att jämföra med andra bilförsäljare som säljer importerade bilar i Bohuslän eller på orter i närheten av Kungälv.


När du kontaktar någon för att titta på en importerad bil bör du veta om de parallellimporterat bilen eller om bilen är importerad via generalagenten. Mer detaljer om importerade bilar och bilimport kan du hitta genom att besöka Bilia Fastigheter andra bilförsäljares hemsidor. Eftersom det finns flera bilföretag som erbjuder nya och begagnade bilar som både tillverkats i Sverige och importerats på samma ort som Bilia Fastigheter är det klart lönande att jämför pris och bilarnas skick hos minst två av företagen som säljer bilar varav ett bör vara Bilia Fastigheter.
Bäst är att kontakta Bilia Fastigheter enligt nedan för att se vilka importerade och utländska bilar de har att erbjuda:


Bilia Fastigheter

Bultgatan 30

442 40 Kungälv

0303-20 85 30