Importerade bilar - Mer detaljer gällande importerade bilar


Importerade Bilar - Hisingens Rent KB

Importerade bilar hos Hisingens Rent KB i Kungälv

Hisingens Rent KB är en av totalt 11 bilförsäljare som säljer importerade bilar i Kungälv. Både utbud och priset på bilarna skiljer mellan olika bilföretag och bilmodeller och därför kan det vara bra att jämföra med andra bilförsäljare som säljer importerade bilar i Bohuslän eller på orter i närheten av Kungälv.


När du kontaktar någon för att titta på en importerad bil bör du veta om de parallellimporterat bilen eller om bilen är importerad via generalagenten. Mer detaljer om importerade bilar och bilimport kan du hitta genom att besöka Hisingens Rent KB andra bilförsäljares hemsidor. Eftersom det finns flera bilföretag som erbjuder nya och begagnade bilar som både tillverkats i Sverige och importerats på samma ort som Hisingens Rent KB är det klart lönande att jämför pris och bilarnas skick hos minst två av företagen som säljer bilar varav ett bör vara Hisingens Rent KB.
Bäst är att kontakta Hisingens Rent KB enligt nedan för att se vilka importerade och utländska bilar de har att erbjuda:


Hisingens Rent KB

Bergklint 1454

442 90 Kungälv

0303-147 31