Importerade bilar - Mer detaljer gällande importerade bilar


Importerade Bilar - Mekonomen Bílverkstad / Kongahälla Bilcity

Importerade bilar hos Mekonomen Bílverkstad / Kongahälla Bilcity i Kungälv

Mekonomen Bílverkstad / Kongahälla Bilcity är en av totalt 11 bilförsäljare som säljer importerade bilar i Kungälv. Både utbud och priset på bilarna skiljer mellan olika bilföretag och bilmodeller och därför kan det vara bra att jämföra med andra bilförsäljare som säljer importerade bilar i Bohuslän eller på orter i närheten av Kungälv.


När du kontaktar någon för att titta på en importerad bil bör du veta om de parallellimporterat bilen eller om bilen är importerad via generalagenten. Mer detaljer om importerade bilar och bilimport kan du hitta genom att besöka Mekonomen Bílverkstad / Kongahälla Bilcity andra bilförsäljares hemsidor. Eftersom det finns flera bilföretag som erbjuder nya och begagnade bilar som både tillverkats i Sverige och importerats på samma ort som Mekonomen Bílverkstad / Kongahälla Bilcity är det klart lönande att jämför pris och bilarnas skick hos minst två av företagen som säljer bilar varav ett bör vara Mekonomen Bílverkstad / Kongahälla Bilcity.
Bäst är att kontakta Mekonomen Bílverkstad / Kongahälla Bilcity enligt nedan för att se vilka importerade och utländska bilar de har att erbjuda:


Mekonomen Bílverkstad / Kongahälla Bilcity

Filaregatan 7

442 34 Kungälv

0303-20 86 00