Importerade bilar - Mer detaljer gällande importerade bilar


Importerade Bilar - Zigges USA Bilar AB

Importerade bilar hos Zigges USA Bilar AB i Kungälv

Zigges USA Bilar AB är en av totalt 11 bilförsäljare som säljer importerade bilar i Kungälv. Både utbud och priset på bilarna skiljer mellan olika bilföretag och bilmodeller och därför kan det vara bra att jämföra med andra bilförsäljare som säljer importerade bilar i Bohuslän eller på orter i närheten av Kungälv.


När du kontaktar någon för att titta på en importerad bil bör du veta om de parallellimporterat bilen eller om bilen är importerad via generalagenten. Mer detaljer om importerade bilar och bilimport kan du hitta genom att besöka Zigges USA Bilar AB andra bilförsäljares hemsidor. Eftersom det finns flera bilföretag som erbjuder nya och begagnade bilar som både tillverkats i Sverige och importerats på samma ort som Zigges USA Bilar AB är det klart lönande att jämför pris och bilarnas skick hos minst två av företagen som säljer bilar varav ett bör vara Zigges USA Bilar AB.
Bäst är att kontakta Zigges USA Bilar AB enligt nedan för att se vilka importerade och utländska bilar de har att erbjuda:


Zigges USA Bilar AB

Traktorgatan 10

442 40 Kungälv

031-92 23 03