Importerade bilar - Mer detaljer gällande importerade bilar


Importerade Bilar - Avis Biluthyrning

Importerade bilar hos Avis Biluthyrning i Uddevalla

Avis Biluthyrning är en av totalt 25 bilförsäljare som säljer importerade bilar i Uddevalla. Både utbud och priset på bilarna skiljer mellan olika bilföretag och bilmodeller och därför kan det vara bra att jämföra med andra bilförsäljare som säljer importerade bilar i Bohuslän eller på orter i närheten av Uddevalla.


När du kontaktar någon för att titta på en importerad bil bör du veta om de parallellimporterat bilen eller om bilen är importerad via generalagenten. Mer detaljer om importerade bilar och bilimport kan du hitta genom att besöka Avis Biluthyrning andra bilförsäljares hemsidor. Eftersom det finns flera bilföretag som erbjuder nya och begagnade bilar som både tillverkats i Sverige och importerats på samma ort som Avis Biluthyrning är det klart lönande att jämför pris och bilarnas skick hos minst två av företagen som säljer bilar varav ett bör vara Avis Biluthyrning.
Bäst är att kontakta Avis Biluthyrning enligt nedan för att se vilka importerade och utländska bilar de har att erbjuda:


Avis Biluthyrning

Bastiongatan 1

451 50 Uddevalla

0522-889 40