Importerade bilar - Mer detaljer gällande importerade bilar


Importerade Bilar - Bilhuset i Uddevalla AB

Importerade bilar hos Bilhuset i Uddevalla AB i Uddevalla

Bilhuset i Uddevalla AB är en av totalt 25 bilförsäljare som säljer importerade bilar i Uddevalla. Både utbud och priset på bilarna skiljer mellan olika bilföretag och bilmodeller och därför kan det vara bra att jämföra med andra bilförsäljare som säljer importerade bilar i Bohuslän eller på orter i närheten av Uddevalla.


När du kontaktar någon för att titta på en importerad bil bör du veta om de parallellimporterat bilen eller om bilen är importerad via generalagenten. Mer detaljer om importerade bilar och bilimport kan du hitta genom att besöka Bilhuset i Uddevalla AB andra bilförsäljares hemsidor. Eftersom det finns flera bilföretag som erbjuder nya och begagnade bilar som både tillverkats i Sverige och importerats på samma ort som Bilhuset i Uddevalla AB är det klart lönande att jämför pris och bilarnas skick hos minst två av företagen som säljer bilar varav ett bör vara Bilhuset i Uddevalla AB.
Bäst är att kontakta Bilhuset i Uddevalla AB enligt nedan för att se vilka importerade och utländska bilar de har att erbjuda:


Bilhuset i Uddevalla AB

Skalbanksvägen 2

451 55 Uddevalla

0522-64 75 05