Importerade bilar - Mer detaljer gällande importerade bilar


Importerade Bilar - Billström Trading

Importerade bilar hos Billström Trading i Borlänge

Billström Trading är en av totalt 24 bilförsäljare som säljer importerade bilar i Borlänge. Både utbud och priset på bilarna skiljer mellan olika bilföretag och bilmodeller och därför kan det vara bra att jämföra med andra bilförsäljare som säljer importerade bilar i Dalarna eller på orter i närheten av Borlänge.


När du kontaktar någon för att titta på en importerad bil bör du veta om de parallellimporterat bilen eller om bilen är importerad via generalagenten. Mer detaljer om importerade bilar och bilimport kan du hitta genom att besöka Billström Trading andra bilförsäljares hemsidor. Eftersom det finns flera bilföretag som erbjuder nya och begagnade bilar som både tillverkats i Sverige och importerats på samma ort som Billström Trading är det klart lönande att jämför pris och bilarnas skick hos minst två av företagen som säljer bilar varav ett bör vara Billström Trading.
Bäst är att kontakta Billström Trading enligt nedan för att se vilka importerade och utländska bilar de har att erbjuda:


Billström Trading

Falkgatan 12

784 50 Borlänge

0243-826 55