Importerade bilar - Mer detaljer gällande importerade bilar


Importerade Bilar - Borlänge Classic car

Importerade bilar hos Borlänge Classic car i Borlänge

Borlänge Classic car är en av totalt 24 bilförsäljare som säljer importerade bilar i Borlänge. Både utbud och priset på bilarna skiljer mellan olika bilföretag och bilmodeller och därför kan det vara bra att jämföra med andra bilförsäljare som säljer importerade bilar i Dalarna eller på orter i närheten av Borlänge.


När du kontaktar någon för att titta på en importerad bil bör du veta om de parallellimporterat bilen eller om bilen är importerad via generalagenten. Mer detaljer om importerade bilar och bilimport kan du hitta genom att besöka Borlänge Classic car andra bilförsäljares hemsidor. Eftersom det finns flera bilföretag som erbjuder nya och begagnade bilar som både tillverkats i Sverige och importerats på samma ort som Borlänge Classic car är det klart lönande att jämför pris och bilarnas skick hos minst två av företagen som säljer bilar varav ett bör vara Borlänge Classic car.
Bäst är att kontakta Borlänge Classic car enligt nedan för att se vilka importerade och utländska bilar de har att erbjuda:


Borlänge Classic car

Kvarngatan 13

784 63 Borlänge

0243-800 50