Importerade bilar - Mer detaljer gällande importerade bilar


Importerade Bilar - Palms Servicestation

Importerade bilar hos Palms Servicestation i Åmål

Palms Servicestation är en av totalt 5 bilförsäljare som säljer importerade bilar i Åmål. Både utbud och priset på bilarna skiljer mellan olika bilföretag och bilmodeller och därför kan det vara bra att jämföra med andra bilförsäljare som säljer importerade bilar i Dalsland eller på orter i närheten av Åmål.


När du kontaktar någon för att titta på en importerad bil bör du veta om de parallellimporterat bilen eller om bilen är importerad via generalagenten. Mer detaljer om importerade bilar och bilimport kan du hitta genom att besöka Palms Servicestation andra bilförsäljares hemsidor. Eftersom det finns flera bilföretag som erbjuder nya och begagnade bilar som både tillverkats i Sverige och importerats på samma ort som Palms Servicestation är det klart lönande att jämför pris och bilarnas skick hos minst två av företagen som säljer bilar varav ett bör vara Palms Servicestation.
Bäst är att kontakta Palms Servicestation enligt nedan för att se vilka importerade och utländska bilar de har att erbjuda:


Palms Servicestation

Karlstadsvägen 18A

662 37 Åmål

0532-104 36