Importerade bilar - Mer detaljer gällande importerade bilar


Importerade Bilar - Kjell Persson Bil AB

Importerade bilar hos Kjell Persson Bil AB i Mellerud

Kjell Persson Bil AB är en av totalt 4 bilförsäljare som säljer importerade bilar i Mellerud. Både utbud och priset på bilarna skiljer mellan olika bilföretag och bilmodeller och därför kan det vara bra att jämföra med andra bilförsäljare som säljer importerade bilar i Dalsland eller på orter i närheten av Mellerud.


När du kontaktar någon för att titta på en importerad bil bör du veta om de parallellimporterat bilen eller om bilen är importerad via generalagenten. Mer detaljer om importerade bilar och bilimport kan du hitta genom att besöka Kjell Persson Bil AB andra bilförsäljares hemsidor. Eftersom det finns flera bilföretag som erbjuder nya och begagnade bilar som både tillverkats i Sverige och importerats på samma ort som Kjell Persson Bil AB är det klart lönande att jämför pris och bilarnas skick hos minst två av företagen som säljer bilar varav ett bör vara Kjell Persson Bil AB.
Bäst är att kontakta Kjell Persson Bil AB enligt nedan för att se vilka importerade och utländska bilar de har att erbjuda:


Kjell Persson Bil AB

Gränsgatan 55

464 33 Mellerud

0530-412 20