Importerade bilar - Mer detaljer gällande importerade bilar


Importerade Bilar - Mickes Biluthyrning HB

Importerade bilar hos Mickes Biluthyrning HB i Visby

Mickes Biluthyrning HB är en av totalt 15 bilförsäljare som säljer importerade bilar i Visby. Både utbud och priset på bilarna skiljer mellan olika bilföretag och bilmodeller och därför kan det vara bra att jämföra med andra bilförsäljare som säljer importerade bilar i Gotland eller på orter i närheten av Visby.


När du kontaktar någon för att titta på en importerad bil bör du veta om de parallellimporterat bilen eller om bilen är importerad via generalagenten. Mer detaljer om importerade bilar och bilimport kan du hitta genom att besöka Mickes Biluthyrning HB andra bilförsäljares hemsidor. Eftersom det finns flera bilföretag som erbjuder nya och begagnade bilar som både tillverkats i Sverige och importerats på samma ort som Mickes Biluthyrning HB är det klart lönande att jämför pris och bilarnas skick hos minst två av företagen som säljer bilar varav ett bör vara Mickes Biluthyrning HB.
Bäst är att kontakta Mickes Biluthyrning HB enligt nedan för att se vilka importerade och utländska bilar de har att erbjuda:


Mickes Biluthyrning HB

Träkumla Ingvards 207

621 94 Visby

0498-26 62 62