Importerade bilar - Mer detaljer gällande importerade bilar


Importerade Bilar - Gösta Pettersson Bil AB

Importerade bilar hos Gösta Pettersson Bil AB i Halmstad

Gösta Pettersson Bil AB är en av totalt 32 bilförsäljare som säljer importerade bilar i Halmstad. Både utbud och priset på bilarna skiljer mellan olika bilföretag och bilmodeller och därför kan det vara bra att jämföra med andra bilförsäljare som säljer importerade bilar i Halland eller på orter i närheten av Halmstad.


När du kontaktar någon för att titta på en importerad bil bör du veta om de parallellimporterat bilen eller om bilen är importerad via generalagenten. Mer detaljer om importerade bilar och bilimport kan du hitta genom att besöka Gösta Pettersson Bil AB andra bilförsäljares hemsidor. Eftersom det finns flera bilföretag som erbjuder nya och begagnade bilar som både tillverkats i Sverige och importerats på samma ort som Gösta Pettersson Bil AB är det klart lönande att jämför pris och bilarnas skick hos minst två av företagen som säljer bilar varav ett bör vara Gösta Pettersson Bil AB.
Bäst är att kontakta Gösta Pettersson Bil AB enligt nedan för att se vilka importerade och utländska bilar de har att erbjuda:


Gösta Pettersson Bil AB

Kornhillsvägen 4

302 58 Halmstad

035-10 70 50