Importerade bilar - Mer detaljer gällande importerade bilar


Importerade Bilar - Niklas Rhodin Bil AB

Importerade bilar hos Niklas Rhodin Bil AB i Kungsbacka

Niklas Rhodin Bil AB är en av totalt 13 bilförsäljare som säljer importerade bilar i Kungsbacka. Både utbud och priset på bilarna skiljer mellan olika bilföretag och bilmodeller och därför kan det vara bra att jämföra med andra bilförsäljare som säljer importerade bilar i Halland eller på orter i närheten av Kungsbacka.


När du kontaktar någon för att titta på en importerad bil bör du veta om de parallellimporterat bilen eller om bilen är importerad via generalagenten. Mer detaljer om importerade bilar och bilimport kan du hitta genom att besöka Niklas Rhodin Bil AB andra bilförsäljares hemsidor. Eftersom det finns flera bilföretag som erbjuder nya och begagnade bilar som både tillverkats i Sverige och importerats på samma ort som Niklas Rhodin Bil AB är det klart lönande att jämför pris och bilarnas skick hos minst två av företagen som säljer bilar varav ett bör vara Niklas Rhodin Bil AB.
Bäst är att kontakta Niklas Rhodin Bil AB enligt nedan för att se vilka importerade och utländska bilar de har att erbjuda:


Niklas Rhodin Bil AB

Lilla Hantverksgatan 5

434 42 Kungsbacka

0300-707 90