Importerade bilar - Mer detaljer gällande importerade bilar


Importerade Bilar - Bilhuset i Lindome AB

Importerade bilar hos Bilhuset i Lindome AB i Lindome

Bilhuset i Lindome AB är en av totalt 2 bilförsäljare som säljer importerade bilar i Lindome. Både utbud och priset på bilarna skiljer mellan olika bilföretag och bilmodeller och därför kan det vara bra att jämföra med andra bilförsäljare som säljer importerade bilar i Halland eller på orter i närheten av Lindome.


När du kontaktar någon för att titta på en importerad bil bör du veta om de parallellimporterat bilen eller om bilen är importerad via generalagenten. Mer detaljer om importerade bilar och bilimport kan du hitta genom att besöka Bilhuset i Lindome AB andra bilförsäljares hemsidor. Eftersom det finns flera bilföretag som erbjuder nya och begagnade bilar som både tillverkats i Sverige och importerats på samma ort som Bilhuset i Lindome AB är det klart lönande att jämför pris och bilarnas skick hos minst två av företagen som säljer bilar varav ett bör vara Bilhuset i Lindome AB.
Bäst är att kontakta Bilhuset i Lindome AB enligt nedan för att se vilka importerade och utländska bilar de har att erbjuda:


Bilhuset i Lindome AB

Smidesvägen 1

437 36 Lindome

031-99 36 06