Importerade bilar - Mer detaljer gällande importerade bilar


Importerade Bilar - Framnäs Bilverkstad

Importerade bilar hos Framnäs Bilverkstad i Bollnäs

Framnäs Bilverkstad är en av totalt 17 bilförsäljare som säljer importerade bilar i Bollnäs. Både utbud och priset på bilarna skiljer mellan olika bilföretag och bilmodeller och därför kan det vara bra att jämföra med andra bilförsäljare som säljer importerade bilar i Hälsingland eller på orter i närheten av Bollnäs.


När du kontaktar någon för att titta på en importerad bil bör du veta om de parallellimporterat bilen eller om bilen är importerad via generalagenten. Mer detaljer om importerade bilar och bilimport kan du hitta genom att besöka Framnäs Bilverkstad andra bilförsäljares hemsidor. Eftersom det finns flera bilföretag som erbjuder nya och begagnade bilar som både tillverkats i Sverige och importerats på samma ort som Framnäs Bilverkstad är det klart lönande att jämför pris och bilarnas skick hos minst två av företagen som säljer bilar varav ett bör vara Framnäs Bilverkstad.
Bäst är att kontakta Framnäs Bilverkstad enligt nedan för att se vilka importerade och utländska bilar de har att erbjuda:


Framnäs Bilverkstad

Framnäsvägen 2114

821 43 Bollnäs

0278-61 16 01