Importerade bilar - Mer detaljer gällande importerade bilar


Importerade Bilar - Utelmek Trading AB

Importerade bilar hos Utelmek Trading AB i Bollnäs

Utelmek Trading AB är en av totalt 17 bilförsäljare som säljer importerade bilar i Bollnäs. Både utbud och priset på bilarna skiljer mellan olika bilföretag och bilmodeller och därför kan det vara bra att jämföra med andra bilförsäljare som säljer importerade bilar i Hälsingland eller på orter i närheten av Bollnäs.


När du kontaktar någon för att titta på en importerad bil bör du veta om de parallellimporterat bilen eller om bilen är importerad via generalagenten. Mer detaljer om importerade bilar och bilimport kan du hitta genom att besöka Utelmek Trading AB andra bilförsäljares hemsidor. Eftersom det finns flera bilföretag som erbjuder nya och begagnade bilar som både tillverkats i Sverige och importerats på samma ort som Utelmek Trading AB är det klart lönande att jämför pris och bilarnas skick hos minst två av företagen som säljer bilar varav ett bör vara Utelmek Trading AB.
Bäst är att kontakta Utelmek Trading AB enligt nedan för att se vilka importerade och utländska bilar de har att erbjuda:


Utelmek Trading AB

Växbovägen 38

821 51 Bollnäs

0278-160 00