Importerade bilar - Mer detaljer gällande importerade bilar






Importerade Bilar - Bengt Swensson Bilfirma

Importerade bilar hos Bengt Swensson Bilfirma i Söderhamn

Bengt Swensson Bilfirma är en av totalt 4 bilförsäljare som säljer importerade bilar i Söderhamn. Både utbud och priset på bilarna skiljer mellan olika bilföretag och bilmodeller och därför kan det vara bra att jämföra med andra bilförsäljare som säljer importerade bilar i Hälsingland eller på orter i närheten av Söderhamn.


När du kontaktar någon för att titta på en importerad bil bör du veta om de parallellimporterat bilen eller om bilen är importerad via generalagenten. Mer detaljer om importerade bilar och bilimport kan du hitta genom att besöka Bengt Swensson Bilfirma andra bilförsäljares hemsidor. Eftersom det finns flera bilföretag som erbjuder nya och begagnade bilar som både tillverkats i Sverige och importerats på samma ort som Bengt Swensson Bilfirma är det klart lönande att jämför pris och bilarnas skick hos minst två av företagen som säljer bilar varav ett bör vara Bengt Swensson Bilfirma.




Bäst är att kontakta Bengt Swensson Bilfirma enligt nedan för att se vilka importerade och utländska bilar de har att erbjuda:


Bengt Swensson Bilfirma

Montörsbacken 2

826 40 Söderhamn

0270-130 50