Importerade bilar - Mer detaljer gällande importerade bilar


Importerade Bilar - Budget Biluthyrning

Importerade bilar hos Budget Biluthyrning i Östersund

Budget Biluthyrning är en av totalt 28 bilförsäljare som säljer importerade bilar i Östersund. Både utbud och priset på bilarna skiljer mellan olika bilföretag och bilmodeller och därför kan det vara bra att jämföra med andra bilförsäljare som säljer importerade bilar i Jämtland eller på orter i närheten av Östersund.


När du kontaktar någon för att titta på en importerad bil bör du veta om de parallellimporterat bilen eller om bilen är importerad via generalagenten. Mer detaljer om importerade bilar och bilimport kan du hitta genom att besöka Budget Biluthyrning andra bilförsäljares hemsidor. Eftersom det finns flera bilföretag som erbjuder nya och begagnade bilar som både tillverkats i Sverige och importerats på samma ort som Budget Biluthyrning är det klart lönande att jämför pris och bilarnas skick hos minst två av företagen som säljer bilar varav ett bör vara Budget Biluthyrning.
Bäst är att kontakta Budget Biluthyrning enligt nedan för att se vilka importerade och utländska bilar de har att erbjuda:


Budget Biluthyrning

Odenskogsvägen 9

831 48 Östersund

063-10 12 50