Importerade bilar - Mer detaljer gällande importerade bilar


Importerade Bilar - Jämtlands Bildemontering AB

Importerade bilar hos Jämtlands Bildemontering AB i Östersund

Jämtlands Bildemontering AB är en av totalt 28 bilförsäljare som säljer importerade bilar i Östersund. Både utbud och priset på bilarna skiljer mellan olika bilföretag och bilmodeller och därför kan det vara bra att jämföra med andra bilförsäljare som säljer importerade bilar i Jämtland eller på orter i närheten av Östersund.


När du kontaktar någon för att titta på en importerad bil bör du veta om de parallellimporterat bilen eller om bilen är importerad via generalagenten. Mer detaljer om importerade bilar och bilimport kan du hitta genom att besöka Jämtlands Bildemontering AB andra bilförsäljares hemsidor. Eftersom det finns flera bilföretag som erbjuder nya och begagnade bilar som både tillverkats i Sverige och importerats på samma ort som Jämtlands Bildemontering AB är det klart lönande att jämför pris och bilarnas skick hos minst två av företagen som säljer bilar varav ett bör vara Jämtlands Bildemontering AB.
Bäst är att kontakta Jämtlands Bildemontering AB enligt nedan för att se vilka importerade och utländska bilar de har att erbjuda:


Jämtlands Bildemontering AB

Trådvägen 11

831 52 Östersund

063-13 82 00