Importerade bilar - Mer detaljer gällande importerade bilar






Importerade Bilar - Budget Biluthyrning

Importerade bilar hos Budget Biluthyrning i Hemavan

Budget Biluthyrning är en av totalt 4 bilförsäljare som säljer importerade bilar i Hemavan. Både utbud och priset på bilarna skiljer mellan olika bilföretag och bilmodeller och därför kan det vara bra att jämföra med andra bilförsäljare som säljer importerade bilar i Lappland eller på orter i närheten av Hemavan.


När du kontaktar någon för att titta på en importerad bil bör du veta om de parallellimporterat bilen eller om bilen är importerad via generalagenten. Mer detaljer om importerade bilar och bilimport kan du hitta genom att besöka Budget Biluthyrning andra bilförsäljares hemsidor. Eftersom det finns flera bilföretag som erbjuder nya och begagnade bilar som både tillverkats i Sverige och importerats på samma ort som Budget Biluthyrning är det klart lönande att jämför pris och bilarnas skick hos minst två av företagen som säljer bilar varav ett bör vara Budget Biluthyrning.




Bäst är att kontakta Budget Biluthyrning enligt nedan för att se vilka importerade och utländska bilar de har att erbjuda:


Budget Biluthyrning

Hemavans Flygplats

920 66 Hemavan

070-610 39 77