Importerade bilar - Mer detaljer gällande importerade bilar


Importerade Bilar - Nya Östermalms Bil

Importerade bilar hos Nya Östermalms Bil i Kiruna

Nya Östermalms Bil är en av totalt 17 bilförsäljare som säljer importerade bilar i Kiruna. Både utbud och priset på bilarna skiljer mellan olika bilföretag och bilmodeller och därför kan det vara bra att jämföra med andra bilförsäljare som säljer importerade bilar i Lappland eller på orter i närheten av Kiruna.


När du kontaktar någon för att titta på en importerad bil bör du veta om de parallellimporterat bilen eller om bilen är importerad via generalagenten. Mer detaljer om importerade bilar och bilimport kan du hitta genom att besöka Nya Östermalms Bil andra bilförsäljares hemsidor. Eftersom det finns flera bilföretag som erbjuder nya och begagnade bilar som både tillverkats i Sverige och importerats på samma ort som Nya Östermalms Bil är det klart lönande att jämför pris och bilarnas skick hos minst två av företagen som säljer bilar varav ett bör vara Nya Östermalms Bil.
Bäst är att kontakta Nya Östermalms Bil enligt nedan för att se vilka importerade och utländska bilar de har att erbjuda:


Nya Östermalms Bil

Lastvägen 52

981 38 Kiruna

0980-618 80