Importerade bilar - Mer detaljer gällande importerade bilar


Importerade Bilar - Lindblads Motor AB

Importerade bilar hos Lindblads Motor AB i Vilhelmina

Lindblads Motor AB är en av totalt 8 bilförsäljare som säljer importerade bilar i Vilhelmina. Både utbud och priset på bilarna skiljer mellan olika bilföretag och bilmodeller och därför kan det vara bra att jämföra med andra bilförsäljare som säljer importerade bilar i Lappland eller på orter i närheten av Vilhelmina.


När du kontaktar någon för att titta på en importerad bil bör du veta om de parallellimporterat bilen eller om bilen är importerad via generalagenten. Mer detaljer om importerade bilar och bilimport kan du hitta genom att besöka Lindblads Motor AB andra bilförsäljares hemsidor. Eftersom det finns flera bilföretag som erbjuder nya och begagnade bilar som både tillverkats i Sverige och importerats på samma ort som Lindblads Motor AB är det klart lönande att jämför pris och bilarnas skick hos minst två av företagen som säljer bilar varav ett bör vara Lindblads Motor AB.
Bäst är att kontakta Lindblads Motor AB enligt nedan för att se vilka importerade och utländska bilar de har att erbjuda:


Lindblads Motor AB

Volgsjövägen 47

912 32 Vilhelmina

0940-108 15