Importerade bilar - Mer detaljer gällande importerade bilar


Importerade Bilar - Straukas Hyrbilar

Importerade bilar hos Straukas Hyrbilar i Vilhelmina

Straukas Hyrbilar är en av totalt 8 bilförsäljare som säljer importerade bilar i Vilhelmina. Både utbud och priset på bilarna skiljer mellan olika bilföretag och bilmodeller och därför kan det vara bra att jämföra med andra bilförsäljare som säljer importerade bilar i Lappland eller på orter i närheten av Vilhelmina.


När du kontaktar någon för att titta på en importerad bil bör du veta om de parallellimporterat bilen eller om bilen är importerad via generalagenten. Mer detaljer om importerade bilar och bilimport kan du hitta genom att besöka Straukas Hyrbilar andra bilförsäljares hemsidor. Eftersom det finns flera bilföretag som erbjuder nya och begagnade bilar som både tillverkats i Sverige och importerats på samma ort som Straukas Hyrbilar är det klart lönande att jämför pris och bilarnas skick hos minst två av företagen som säljer bilar varav ett bör vara Straukas Hyrbilar.
Bäst är att kontakta Straukas Hyrbilar enligt nedan för att se vilka importerade och utländska bilar de har att erbjuda:


Straukas Hyrbilar

Trollstigen 11

912 31 Vilhelmina

0940-201 48