Importerade bilar - Mer detaljer gällande importerade bilar


Importerade Bilar - Vilhelmina Motorcenter AB

Importerade bilar hos Vilhelmina Motorcenter AB i Vilhelmina

Vilhelmina Motorcenter AB är en av totalt 8 bilförsäljare som säljer importerade bilar i Vilhelmina. Både utbud och priset på bilarna skiljer mellan olika bilföretag och bilmodeller och därför kan det vara bra att jämföra med andra bilförsäljare som säljer importerade bilar i Lappland eller på orter i närheten av Vilhelmina.


När du kontaktar någon för att titta på en importerad bil bör du veta om de parallellimporterat bilen eller om bilen är importerad via generalagenten. Mer detaljer om importerade bilar och bilimport kan du hitta genom att besöka Vilhelmina Motorcenter AB andra bilförsäljares hemsidor. Eftersom det finns flera bilföretag som erbjuder nya och begagnade bilar som både tillverkats i Sverige och importerats på samma ort som Vilhelmina Motorcenter AB är det klart lönande att jämför pris och bilarnas skick hos minst två av företagen som säljer bilar varav ett bör vara Vilhelmina Motorcenter AB.
Bäst är att kontakta Vilhelmina Motorcenter AB enligt nedan för att se vilka importerade och utländska bilar de har att erbjuda:


Vilhelmina Motorcenter AB

Volgsjövägen 94A

912 32 Vilhelmina

0940-559 70