Importerade bilar - Mer detaljer gällande importerade bilar


Importerade Bilar - Persson Maskiner AB

Importerade bilar hos Persson Maskiner AB i Njurunda

Persson Maskiner AB är en av totalt 2 bilförsäljare som säljer importerade bilar i Njurunda. Både utbud och priset på bilarna skiljer mellan olika bilföretag och bilmodeller och därför kan det vara bra att jämföra med andra bilförsäljare som säljer importerade bilar i Medelpad eller på orter i närheten av Njurunda.


När du kontaktar någon för att titta på en importerad bil bör du veta om de parallellimporterat bilen eller om bilen är importerad via generalagenten. Mer detaljer om importerade bilar och bilimport kan du hitta genom att besöka Persson Maskiner AB andra bilförsäljares hemsidor. Eftersom det finns flera bilföretag som erbjuder nya och begagnade bilar som både tillverkats i Sverige och importerats på samma ort som Persson Maskiner AB är det klart lönande att jämför pris och bilarnas skick hos minst två av företagen som säljer bilar varav ett bör vara Persson Maskiner AB.
Bäst är att kontakta Persson Maskiner AB enligt nedan för att se vilka importerade och utländska bilar de har att erbjuda:


Persson Maskiner AB

Ängomsvägen 2

862 41 Njurunda

060-311 70