Importerade bilar - Mer detaljer gällande importerade bilar


Importerade Bilar - Sixt Biluthyrning

Importerade bilar hos Sixt Biluthyrning i Sundsvall

Sixt Biluthyrning är en av totalt 32 bilförsäljare som säljer importerade bilar i Sundsvall. Både utbud och priset på bilarna skiljer mellan olika bilföretag och bilmodeller och därför kan det vara bra att jämföra med andra bilförsäljare som säljer importerade bilar i Medelpad eller på orter i närheten av Sundsvall.


När du kontaktar någon för att titta på en importerad bil bör du veta om de parallellimporterat bilen eller om bilen är importerad via generalagenten. Mer detaljer om importerade bilar och bilimport kan du hitta genom att besöka Sixt Biluthyrning andra bilförsäljares hemsidor. Eftersom det finns flera bilföretag som erbjuder nya och begagnade bilar som både tillverkats i Sverige och importerats på samma ort som Sixt Biluthyrning är det klart lönande att jämför pris och bilarnas skick hos minst två av företagen som säljer bilar varav ett bör vara Sixt Biluthyrning.
Bäst är att kontakta Sixt Biluthyrning enligt nedan för att se vilka importerade och utländska bilar de har att erbjuda:


Sixt Biluthyrning

Enhörningsvägen 22

854 62 Sundsvall

060-15 00 70