Importerade bilar - Mer detaljer gällande importerade bilar


Importerade Bilar - Hertz Biluthyrning

Importerade bilar hos Hertz Biluthyrning i Gällivare

Hertz Biluthyrning är en av totalt 16 bilförsäljare som säljer importerade bilar i Gällivare. Både utbud och priset på bilarna skiljer mellan olika bilföretag och bilmodeller och därför kan det vara bra att jämföra med andra bilförsäljare som säljer importerade bilar i Norrbotten eller på orter i närheten av Gällivare.


När du kontaktar någon för att titta på en importerad bil bör du veta om de parallellimporterat bilen eller om bilen är importerad via generalagenten. Mer detaljer om importerade bilar och bilimport kan du hitta genom att besöka Hertz Biluthyrning andra bilförsäljares hemsidor. Eftersom det finns flera bilföretag som erbjuder nya och begagnade bilar som både tillverkats i Sverige och importerats på samma ort som Hertz Biluthyrning är det klart lönande att jämför pris och bilarnas skick hos minst två av företagen som säljer bilar varav ett bör vara Hertz Biluthyrning.
Bäst är att kontakta Hertz Biluthyrning enligt nedan för att se vilka importerade och utländska bilar de har att erbjuda:


Hertz Biluthyrning

Sommarvägen

982 38 Gällivare

0970-125 50