Importerade bilar - Mer detaljer gällande importerade bilar


Importerade Bilar - Kiruna Biluthyrning AB

Importerade bilar hos Kiruna Biluthyrning AB i Gällivare

Kiruna Biluthyrning AB är en av totalt 16 bilförsäljare som säljer importerade bilar i Gällivare. Både utbud och priset på bilarna skiljer mellan olika bilföretag och bilmodeller och därför kan det vara bra att jämföra med andra bilförsäljare som säljer importerade bilar i Norrbotten eller på orter i närheten av Gällivare.


När du kontaktar någon för att titta på en importerad bil bör du veta om de parallellimporterat bilen eller om bilen är importerad via generalagenten. Mer detaljer om importerade bilar och bilimport kan du hitta genom att besöka Kiruna Biluthyrning AB andra bilförsäljares hemsidor. Eftersom det finns flera bilföretag som erbjuder nya och begagnade bilar som både tillverkats i Sverige och importerats på samma ort som Kiruna Biluthyrning AB är det klart lönande att jämför pris och bilarnas skick hos minst två av företagen som säljer bilar varav ett bör vara Kiruna Biluthyrning AB.
Bäst är att kontakta Kiruna Biluthyrning AB enligt nedan för att se vilka importerade och utländska bilar de har att erbjuda:


Kiruna Biluthyrning AB

Centralplan 3

982 36 Gällivare

0970-160 34