Importerade bilar - Mer detaljer gällande importerade bilar


Importerade Bilar - Biluthyrning, Rogers

Importerade bilar hos Biluthyrning, Rogers i Haparanda

Biluthyrning, Rogers är en av totalt 5 bilförsäljare som säljer importerade bilar i Haparanda. Både utbud och priset på bilarna skiljer mellan olika bilföretag och bilmodeller och därför kan det vara bra att jämföra med andra bilförsäljare som säljer importerade bilar i Norrbotten eller på orter i närheten av Haparanda.


När du kontaktar någon för att titta på en importerad bil bör du veta om de parallellimporterat bilen eller om bilen är importerad via generalagenten. Mer detaljer om importerade bilar och bilimport kan du hitta genom att besöka Biluthyrning, Rogers andra bilförsäljares hemsidor. Eftersom det finns flera bilföretag som erbjuder nya och begagnade bilar som både tillverkats i Sverige och importerats på samma ort som Biluthyrning, Rogers är det klart lönande att jämför pris och bilarnas skick hos minst två av företagen som säljer bilar varav ett bör vara Biluthyrning, Rogers.
Bäst är att kontakta Biluthyrning, Rogers enligt nedan för att se vilka importerade och utländska bilar de har att erbjuda:


Biluthyrning, Rogers

Harvägen 15

953 35 Haparanda

0922-130 67