Importerade bilar - Mer detaljer gällande importerade bilar


Importerade Bilar i Kalix

Importerade Bilar i Kalix

Det finns totalt 9 bilfirmor som säljer svenska och importerade bilar i Kalix och flera av bilförsäljarna har många olika bilmärken och bilmodeller att erbjuda. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra begagnad importerad bil i Kalix och dessutom kan priserna variera. Det är då bra om man känner någon som är duktig på bilar och vet vilka brister vissa bilmodeller kan ha när man ska provköra en bil, oavsett om den är ny eller begagnad, importerad av generalagenten eller privatimporterad. Information och omdöme om bilmodeller som importeras till Sverige eller bilförsäljare i Kalix kan du ofta hitta på nätet.


Då det finns många bilhandlare som säljer importerade bilar i Kalix eller ännu fler i Norrbotten är det bra att kontakta några av dessa bilförsäljare för att se, prova och jämföra flera begagnade bilar. Då du kontaktar någon bilaffär är det bra ifall du har en idé om vilken typ av bil bu vill ha och om den ska vara importerad av generalagenten eller om du kan tänka dig en begagnad bil som är importerad av en privatperson. Mycket idéer på och detaljer om de tillgängliga bilarna kan du få genom att besöka hemsidor hos bilföretag som säljer importerade bilar men även svenskbyggda Volvo eller SAAB.
Lättast att komma i kontakt med en bra bilförsäljare i Kalix som säljer bland annat importerade bilar är att välja något av bilföretagen nedan som håller på med bilar eller söka vidare på internet:


Alla importerade bilar i Kalix

OKQ8 Bilvård

Parallellgatan

952 33 Kalix

RP Glasfiber

Stabsvägen 15

952 51 Kalix

Avis Biluthyrning

Lejonsgatan 10

952 34 Kalix

Bilcentrum Norrbotten AB

Stabsvägen 15

952 51 Kalix

Strömbergs Bil AB

Vattenvägen 21

952 35 Kalix


Fler inom bilimport och bilförsäljning i Kalix

Gsförsäljning AB

Järnvägsgatan 17

952 31 Kalix

Rent-A-Wreck

Morjärvsvägen 1

952 34 Kalix

Malmström Motors AB

Valhallavägen 33

952 31 Kalix

Sundberg biluthyrning

Majsolsstigen 8

952 35 Kalix