Importerade bilar - Mer detaljer gällande importerade bilar


Importerade Bilar - Bilcentrum Norrbotten AB

Importerade bilar hos Bilcentrum Norrbotten AB i Kalix

Bilcentrum Norrbotten AB är en av totalt 9 bilförsäljare som säljer importerade bilar i Kalix. Både utbud och priset på bilarna skiljer mellan olika bilföretag och bilmodeller och därför kan det vara bra att jämföra med andra bilförsäljare som säljer importerade bilar i Norrbotten eller på orter i närheten av Kalix.


När du kontaktar någon för att titta på en importerad bil bör du veta om de parallellimporterat bilen eller om bilen är importerad via generalagenten. Mer detaljer om importerade bilar och bilimport kan du hitta genom att besöka Bilcentrum Norrbotten AB andra bilförsäljares hemsidor. Eftersom det finns flera bilföretag som erbjuder nya och begagnade bilar som både tillverkats i Sverige och importerats på samma ort som Bilcentrum Norrbotten AB är det klart lönande att jämför pris och bilarnas skick hos minst två av företagen som säljer bilar varav ett bör vara Bilcentrum Norrbotten AB.
Bäst är att kontakta Bilcentrum Norrbotten AB enligt nedan för att se vilka importerade och utländska bilar de har att erbjuda:


Bilcentrum Norrbotten AB

Stabsvägen 15

952 51 Kalix

0923-121 30