Importerade bilar - Mer detaljer gällande importerade bilar


Importerade Bilar - Strömbergs Bil AB

Importerade bilar hos Strömbergs Bil AB i Kalix

Strömbergs Bil AB är en av totalt 9 bilförsäljare som säljer importerade bilar i Kalix. Både utbud och priset på bilarna skiljer mellan olika bilföretag och bilmodeller och därför kan det vara bra att jämföra med andra bilförsäljare som säljer importerade bilar i Norrbotten eller på orter i närheten av Kalix.


När du kontaktar någon för att titta på en importerad bil bör du veta om de parallellimporterat bilen eller om bilen är importerad via generalagenten. Mer detaljer om importerade bilar och bilimport kan du hitta genom att besöka Strömbergs Bil AB andra bilförsäljares hemsidor. Eftersom det finns flera bilföretag som erbjuder nya och begagnade bilar som både tillverkats i Sverige och importerats på samma ort som Strömbergs Bil AB är det klart lönande att jämför pris och bilarnas skick hos minst två av företagen som säljer bilar varav ett bör vara Strömbergs Bil AB.
Bäst är att kontakta Strömbergs Bil AB enligt nedan för att se vilka importerade och utländska bilar de har att erbjuda:


Strömbergs Bil AB

Vattenvägen 21

952 35 Kalix

0923-750 80