Importerade bilar - Mer detaljer gällande importerade bilar


Importerade Bilar - Em Hyrbil och Taxi AB

Importerade bilar hos Em Hyrbil och Taxi AB i Luleå

Em Hyrbil och Taxi AB är en av totalt 32 bilförsäljare som säljer importerade bilar i Luleå. Både utbud och priset på bilarna skiljer mellan olika bilföretag och bilmodeller och därför kan det vara bra att jämföra med andra bilförsäljare som säljer importerade bilar i Norrbotten eller på orter i närheten av Luleå.


När du kontaktar någon för att titta på en importerad bil bör du veta om de parallellimporterat bilen eller om bilen är importerad via generalagenten. Mer detaljer om importerade bilar och bilimport kan du hitta genom att besöka Em Hyrbil och Taxi AB andra bilförsäljares hemsidor. Eftersom det finns flera bilföretag som erbjuder nya och begagnade bilar som både tillverkats i Sverige och importerats på samma ort som Em Hyrbil och Taxi AB är det klart lönande att jämför pris och bilarnas skick hos minst två av företagen som säljer bilar varav ett bör vara Em Hyrbil och Taxi AB.
Bäst är att kontakta Em Hyrbil och Taxi AB enligt nedan för att se vilka importerade och utländska bilar de har att erbjuda:


Em Hyrbil och Taxi AB

Industrivägen 24

972 54 Luleå

0920-188 22