Importerade bilar - Mer detaljer gällande importerade bilar


Importerade Bilar - Nissan Service AB

Importerade bilar hos Nissan Service AB i Luleå

Nissan Service AB är en av totalt 32 bilförsäljare som säljer importerade bilar i Luleå. Både utbud och priset på bilarna skiljer mellan olika bilföretag och bilmodeller och därför kan det vara bra att jämföra med andra bilförsäljare som säljer importerade bilar i Norrbotten eller på orter i närheten av Luleå.


När du kontaktar någon för att titta på en importerad bil bör du veta om de parallellimporterat bilen eller om bilen är importerad via generalagenten. Mer detaljer om importerade bilar och bilimport kan du hitta genom att besöka Nissan Service AB andra bilförsäljares hemsidor. Eftersom det finns flera bilföretag som erbjuder nya och begagnade bilar som både tillverkats i Sverige och importerats på samma ort som Nissan Service AB är det klart lönande att jämför pris och bilarnas skick hos minst två av företagen som säljer bilar varav ett bör vara Nissan Service AB.
Bäst är att kontakta Nissan Service AB enligt nedan för att se vilka importerade och utländska bilar de har att erbjuda:


Nissan Service AB

Ålgatan 13

973 34 Luleå

0920-22 55 12