Importerade bilar - Mer detaljer gällande importerade bilar


Importerade Bilar - BVH Bilvårdshallen

Importerade bilar hos BVH Bilvårdshallen i Piteå

BVH Bilvårdshallen är en av totalt 6 bilförsäljare som säljer importerade bilar i Piteå. Både utbud och priset på bilarna skiljer mellan olika bilföretag och bilmodeller och därför kan det vara bra att jämföra med andra bilförsäljare som säljer importerade bilar i Norrbotten eller på orter i närheten av Piteå.


När du kontaktar någon för att titta på en importerad bil bör du veta om de parallellimporterat bilen eller om bilen är importerad via generalagenten. Mer detaljer om importerade bilar och bilimport kan du hitta genom att besöka BVH Bilvårdshallen andra bilförsäljares hemsidor. Eftersom det finns flera bilföretag som erbjuder nya och begagnade bilar som både tillverkats i Sverige och importerats på samma ort som BVH Bilvårdshallen är det klart lönande att jämför pris och bilarnas skick hos minst två av företagen som säljer bilar varav ett bör vara BVH Bilvårdshallen.
Bäst är att kontakta BVH Bilvårdshallen enligt nedan för att se vilka importerade och utländska bilar de har att erbjuda:


BVH Bilvårdshallen

Nygatan 38

941 33 Piteå

070-607 41 74