Importerade bilar - Mer detaljer gällande importerade bilar


Importerade Bilar i Älvsjö

Importerade Bilar i Älvsjö

Det finns totalt 4 bilfirmor som säljer svenska och importerade bilar i Älvsjö och flera av bilförsäljarna har många olika bilmärken och bilmodeller att erbjuda. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra begagnad importerad bil i Älvsjö och dessutom kan priserna variera. Det är då bra om man känner någon som är duktig på bilar och vet vilka brister vissa bilmodeller kan ha när man ska provköra en bil, oavsett om den är ny eller begagnad, importerad av generalagenten eller privatimporterad. Information och omdöme om bilmodeller som importeras till Sverige eller bilförsäljare i Älvsjö kan du ofta hitta på nätet.


Då det finns många bilhandlare som säljer importerade bilar i Älvsjö eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några av dessa bilförsäljare för att se, prova och jämföra flera begagnade bilar. Då du kontaktar någon bilaffär är det bra ifall du har en idé om vilken typ av bil bu vill ha och om den ska vara importerad av generalagenten eller om du kan tänka dig en begagnad bil som är importerad av en privatperson. Mycket idéer på och detaljer om de tillgängliga bilarna kan du få genom att besöka hemsidor hos bilföretag som säljer importerade bilar men även svenskbyggda Volvo eller SAAB.
Lättast att komma i kontakt med en bra bilförsäljare i Älvsjö som säljer bland annat importerade bilar är att välja något av bilföretagen nedan som håller på med bilar eller söka vidare på internet:


Alla importerade bilar i Älvsjö

Scania Bilar i Stockholm AB

Konsumentvägen 12-14

125 30 Älvsjö

K. A. T. H:s Motor AB

Långsjövägen 37

125 30 Älvsjö

Salex Bilar AB

Varuvägen 9

125 30 Älvsjö

Avis Biluthyrning

Mässvägen 2

125 30 Älvsjö