Importerade bilar - Mer detaljer gällande importerade bilar


Importerade Bilar i Kista

Importerade Bilar i Kista

Det finns totalt 12 bilfirmor som säljer svenska och importerade bilar i Kista och flera av bilförsäljarna har många olika bilmärken och bilmodeller att erbjuda. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra begagnad importerad bil i Kista och dessutom kan priserna variera. Det är då bra om man känner någon som är duktig på bilar och vet vilka brister vissa bilmodeller kan ha när man ska provköra en bil, oavsett om den är ny eller begagnad, importerad av generalagenten eller privatimporterad. Information och omdöme om bilmodeller som importeras till Sverige eller bilförsäljare i Kista kan du ofta hitta på nätet.


Då det finns många bilhandlare som säljer importerade bilar i Kista eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några av dessa bilförsäljare för att se, prova och jämföra flera begagnade bilar. Då du kontaktar någon bilaffär är det bra ifall du har en idé om vilken typ av bil bu vill ha och om den ska vara importerad av generalagenten eller om du kan tänka dig en begagnad bil som är importerad av en privatperson. Mycket idéer på och detaljer om de tillgängliga bilarna kan du få genom att besöka hemsidor hos bilföretag som säljer importerade bilar men även svenskbyggda Volvo eller SAAB.
Lättast att komma i kontakt med en bra bilförsäljare i Kista som säljer bland annat importerade bilar är att välja något av bilföretagen nedan som håller på med bilar eller söka vidare på internet:


Alla importerade bilar i Kista

Renault Nordic AB

Esbogatan 12

164 74 Kista

Motorent Biluthyrning i Akalla

Sibeliusgången 34

164 72 Kista

Smart Center Stockholm

Kottbygatan 4

164 74 Kista

Svenska Bil - Nissan

Esbogatan 8

164 74 Kista

Nissan Akalla

Esbogatan 8

164 74 Kista


Fler inom bilimport och bilförsäljning i Kista

Peugeot Kista

Haukadalsgatan 3

164 40 Kista

Europcar

Malaxgatan 2

164 74 Kista

Nissan Nordic Europe, Sverige

Vågögatan 6

164 40 Kista

Bilia Personbilar AB

Danmarksgatan 52

164 40 Kista

Volkswagen Stockholm-Akalla

Malaxgatan 2

164 74 Kista


Ännu flera importerade bilar i Kista

Mercedes-Benz Stockholm

Kottbygatan 4

164 74 Kista

Pitstop

Färögatan 33

164 51 Kista