Importerade bilar - Mer detaljer gällande importerade bilar


Importerade Bilar i Bålsta

Importerade Bilar i Bålsta

Det finns totalt 7 bilfirmor som säljer svenska och importerade bilar i Bålsta och flera av bilförsäljarna har många olika bilmärken och bilmodeller att erbjuda. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra begagnad importerad bil i Bålsta och dessutom kan priserna variera. Det är då bra om man känner någon som är duktig på bilar och vet vilka brister vissa bilmodeller kan ha när man ska provköra en bil, oavsett om den är ny eller begagnad, importerad av generalagenten eller privatimporterad. Information och omdöme om bilmodeller som importeras till Sverige eller bilförsäljare i Bålsta kan du ofta hitta på nätet.


Då det finns många bilhandlare som säljer importerade bilar i Bålsta eller ännu fler i Uppland är det bra att kontakta några av dessa bilförsäljare för att se, prova och jämföra flera begagnade bilar. Då du kontaktar någon bilaffär är det bra ifall du har en idé om vilken typ av bil bu vill ha och om den ska vara importerad av generalagenten eller om du kan tänka dig en begagnad bil som är importerad av en privatperson. Mycket idéer på och detaljer om de tillgängliga bilarna kan du få genom att besöka hemsidor hos bilföretag som säljer importerade bilar men även svenskbyggda Volvo eller SAAB.
Lättast att komma i kontakt med en bra bilförsäljare i Bålsta som säljer bland annat importerade bilar är att välja något av bilföretagen nedan som håller på med bilar eller söka vidare på internet:


Alla importerade bilar i Bålsta

Bålsta Bensinstation OKQ8

Stockholmsvägen 36

746 33 Bålsta

Swedecar AB/Autoexperten

Hornvägen 6

746 50 Bålsta

OKQ8

Stockholmsvägen 117

746 32 Bålsta

Helins Bilcentrum i Bålsta

Dragrännan 1

746 50 Bålsta

Shell

Kraftleden 2

746 52 Bålsta


Fler inom bilimport och bilförsäljning i Bålsta

Solhem Husbil AB

Industrivägen 3

746 40 Bålsta

STATOIL

Kalmarvägen 1

746 31 Bålsta