Importerade bilar - Mer detaljer gällande importerade bilar


Importerade Bilar - Lindströms Bil AB

Importerade bilar hos Lindströms Bil AB i Trollhättan

Lindströms Bil AB är en av totalt 14 bilförsäljare som säljer importerade bilar i Trollhättan. Både utbud och priset på bilarna skiljer mellan olika bilföretag och bilmodeller och därför kan det vara bra att jämföra med andra bilförsäljare som säljer importerade bilar i Västergötland eller på orter i närheten av Trollhättan.


När du kontaktar någon för att titta på en importerad bil bör du veta om de parallellimporterat bilen eller om bilen är importerad via generalagenten. Mer detaljer om importerade bilar och bilimport kan du hitta genom att besöka Lindströms Bil AB andra bilförsäljares hemsidor. Eftersom det finns flera bilföretag som erbjuder nya och begagnade bilar som både tillverkats i Sverige och importerats på samma ort som Lindströms Bil AB är det klart lönande att jämför pris och bilarnas skick hos minst två av företagen som säljer bilar varav ett bör vara Lindströms Bil AB.
Bäst är att kontakta Lindströms Bil AB enligt nedan för att se vilka importerade och utländska bilar de har att erbjuda:


Lindströms Bil AB

Installatörvägen 4

461 37 Trollhättan

0520-20 01 00