Importerade bilar - Mer detaljer gällande importerade bilar


Importerade Bilar i Sala

Importerade Bilar i Sala

Det finns totalt 7 bilfirmor som säljer svenska och importerade bilar i Sala och flera av bilförsäljarna har många olika bilmärken och bilmodeller att erbjuda. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra begagnad importerad bil i Sala och dessutom kan priserna variera. Det är då bra om man känner någon som är duktig på bilar och vet vilka brister vissa bilmodeller kan ha när man ska provköra en bil, oavsett om den är ny eller begagnad, importerad av generalagenten eller privatimporterad. Information och omdöme om bilmodeller som importeras till Sverige eller bilförsäljare i Sala kan du ofta hitta på nätet.


Då det finns många bilhandlare som säljer importerade bilar i Sala eller ännu fler i Västmanland är det bra att kontakta några av dessa bilförsäljare för att se, prova och jämföra flera begagnade bilar. Då du kontaktar någon bilaffär är det bra ifall du har en idé om vilken typ av bil bu vill ha och om den ska vara importerad av generalagenten eller om du kan tänka dig en begagnad bil som är importerad av en privatperson. Mycket idéer på och detaljer om de tillgängliga bilarna kan du få genom att besöka hemsidor hos bilföretag som säljer importerade bilar men även svenskbyggda Volvo eller SAAB.
Lättast att komma i kontakt med en bra bilförsäljare i Sala som säljer bland annat importerade bilar är att välja något av bilföretagen nedan som håller på med bilar eller söka vidare på internet:


Alla importerade bilar i Sala

AL Bil & Maskin AB

Varmsätra 150

733 92 Sala

Bilfirma Krister Thalén

Tegelgatan 8

733 38 Sala

M&S Bilvårdcenter Sala

Dammgatan 2

733 38 Sala

Hertz Biluthyrning

Berggatan 13

733 35 Sala

Bilia Personbilar AB

Oriongatan 1

733 40 Sala


Fler inom bilimport och bilförsäljning i Sala

OKQ8

Gymnasiegatan 2

733 40 Sala

Bergslagens Bilvård

Jonsborgsstigen 1

733 36 Sala